Luottamustoimeni

Nykyiset luottamustoimeni

Kaupunginbaltuuston II varapuheenjohtaja 2023 –
Hyvinvointivaliokunnan jäsen
Kaupunginhallituksen edustaja rakennusvaliokunnassa

Aiemmat luottamustoimeni

Kaupunginhallituksen jäsen  2017 – 2021

Kaupunginvaltuutettu 2005 –

Kaupunginvaltuutettuna olen toiminut vuodesta 2001. Vihreillä on ollut valtuustossa käytännössä vaa-ankieliasema päätöksissä, joissa RKP:n ja Kokoomuksen kannat menevät ristiin. Tämä on tuonut Vihreille merkittävissä päätöksissä huomattavasti valtaa – ja sitä kautta myös vastuuta.

Kaupunginvaltuuston II varapuheenjohtaja 2009–2017

Kaupungonvaltuuston puheenjohtajisto osallistuu kaupunginhallituksen kokouksiin puhe- ja läsnäolo-oikeudella.

Pääkaupunkiseudun neuvottelukunnan jäsen 2009–2017

Pääkaupunkiseudun neuvottelukunta on pääkaupunkiseudun kaupunkien johtavien luottamushenkilöiden yhteistyöelin, joka valmistelee pääkaupunkiseudun kuntien yhteistyöhön liittyviä hankkeita.

Foorumi luo samalla hyvät puitteet verkottumiseen ja kauniaislaisen viestin välittämiseen pääkaupunkiseudun muille päättäjille.

Kauniaisten Vihreiden puheenjohtaja 2007–2015

Kaupungonhallituksen edustaja rakennuslautakunnassa 2009-2012.

Yhdyskuntalautakunnan jäsen 2005–2008

Yhdyskuntalautakunta on aitio- ja vaikutuspaikka kaikkeen, mitä kaupungin teknisellä sektorilla tapahtuu. Lautakunta käsittelee mm. kaavoitukseen, rakennuttamiseen, ympäristöön, teiden kunnostamiseen ja kunnallistekniikkaan kaikkinensa liittyviä asioita.

Julkisivutarkastajien jäsen 2001–2008

Työskentely julkisivutarkastajissa on pakertamista kaupunkikuvan eteen. Aikoinaan päätös lähteä mukaan kunnallispolitikkaan perustui juuri kaupunkikuvallisiin intohimoihin. Vuonna 2000 rakenteilla ollut kauppakeskus Grani järkytti siinä määrin, että halu vaikuttaa yhteisiin asioihin heräsi.

1. varavaltuutettu 2001–2004

Ensimmäiset kunnallisvaalini vuonna 2000 toivat ensimmäisen varavaltuutetun paikan. valtuustokauden loppupuolella valtuutettu Kiesiläinen hoiti professuuria Ruotsalaisessa yliopistossa, mikä tiesi varavaltuutetulle lähes vakituisesti osallistumista valtuuston kokouksiin. Ensimmäinen vaalikausi oli hyvää aikaa oppia kunnallisen päätöksenteon menettely- ja toimintatavat, joita sittemmin varsinaisena valtuutettuna on päässyt hyödyntämään.

Suomenkielisen koululautakunnan varajäsen 2001 – 2004

Ensimmäisellä vaalikaudellani toimin julkisivulautakunnan lisäksi varajäsenenä suomenkielisessä koululautakunnassa. Olen koulutukseltani kasvatustieteiden maisteri, joten paikka oli luonteva. Samalla Kauniaisten koulujärjestelmä tuli tutuksi myös tiskin toiselta puolelta. Aikaisemmin olin tutustunut Mäntymäen ala-asteeseen, Kasavuoren yläasteeseen ja kauniaisten lukioon oppilaana. Kauniaisten kouluista olen ylpeä sekä oppilaana, että päättäjänä.

Kauniaisten Paikallislehti Oy:n hallituksen jäsen 2001 – 2004

Kaunis Grani on Kauniaisten kaupungin omistama paikallislehti. Lehden hallitus koostuu kauniaislaisista luottamushenkilöistä, missä tehtävässä minulla oli ilo olla mukana kehittämässä lehteä eteenpäin vuosina 2001 – 2004.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *