Vihreän aika on nyt

Kauniaisten Vihreiden vaaliteemat painottavat Kauniaisten kehittämistä ympäristöarvoja kunnioittaen, keskustelevan lähidemokratian vahvistamista, aktiivista vaikuttamista Kauniaisten itsenäisyyden puolesta ja konkreettisia toimia, joilla kotikaupunkimme voidaan pitää elinvoimaisena jatkossakin.

Teemat löytyvät myös Kauniaisten Vihreät ry:n hiljattain avatuilta kotisivuilta. Yhdistyksen sivujen kautta löydät myös tiedot vihreiden muista ehdokkaista.

Vihreämpi Kauniainen

Teemme töitä vastuullisemman kaupungin ja maailman puolesta. Näytämme vihreää valoa Kauniaisten kehitykselle, mutta haluamme sen tapahtuvan ympäristö ja huvilakaupungin luonne huomioiden.

Keskustelevampi Kauniainen.

Lisäämme keskustelua Kauniaisten päätöksenteossa. Päätöksenteon ja vaalirahoituksen avoimmuus takaavat kuntalaisten yhdenvertaisen kohtelun.

Itsenäinen Kauniainen.

Kauniaisten itsenäisyys ei ole meille vain vaalilause. Itsenäisyys vaatii aktii-vista osallistumista ja vastuunottoa pääkaupunkiseudun yhteistyössä.

Kotikaupunki kaikenikäisille.

Kauniainen kuuluu kaikenikäisille kuntalaisille. Pysyäkseen elinvoimaisena kaupunkina Kauniainen tarvitsee lisää aktiivi-ikäisiä asukkaita, nuoria aikuisia ja perheitä lapsineen. Hyvät palvelut eivät yksin riitä, myös asumismahdollisuuksia on kehitettävä.
Kauniaisten ikäihmiset haluamme pitää elävänä osana kauniaislaista yhteisöä.

function fbs_click() {u=location.href;t=document.title;window.open(\\\\\’http://www.facebook.com/sharer.php?u=\\\\\’+encodeURIComponent(u)+\\\\\’&t=\\\\\’+encodeURIComponent(t),\\\\\’sharer\\\\\’,\\\\\’toolbar=0,status=0,width=626,height=436\\\\\’);return false;}

html .fb_share_link { padding:2px 0 0 20px; height:16px; background:url(http://b.static.ak.fbcdn.net/rsrc.php/z39E0/hash/ya8q506x.gif) no-repeat top left; }Jaa Facebookissa

kauniaisten_vihreat_julistekayta_aantasi_300.jpg

Tietoja Juha Pesonen

Kaupunginhallituksen jäsen, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Vihreät, Kauniainen
Kategoria(t): Tiedotteet. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.